alt logo

Om Kanal 75

Om Kanal75

Kanal 75 har tagit travet och galoppen in i den moderna TV- och mediavärlden. Till digital-TV, HD-TV, TV på Internet och mobilen, digitala lopp- och bildarkiv, textarkiv, med mera. Allt som krävs för en modern mediaaktör och allt i en strävan att säkra och stimulera intresset för svensk trav- och galoppsport och för spel på hästar.

Kanal 75 är – namnet till trots – ingen egen TV-kanal. Men så nära man kan komma …

Kanal 75 producerar varje dag, från morgon till kväll, ATG Live. Med direktsända lopp på luncher, eftermiddagar och kvällar. Men även med tips, intervjuer och all övrig sport- och spelinformation. ATG Live är dessutom två kanaler, en på svenska och en på engelska, till det 20-tal länder i världen som följer och spelar på svenska tävlingar.

TV4 är sedan många år travets och galoppens TV-fönster i Sverige. I dag producerar Kanal 75 cirka 14 timmar trav och galopp i veckan i TV4:s kanaler.

ATG.se och Kanal75.se är våra fönster på Internet. Kanal 75 ansvarar för allt redaktionellt innehåll på ATG.se och tillhandahåller på Kanal 75.se nyhetsmaterial, texter, bilder, startlistor och resultat till svenska och utländska print- och internetmedier.